Theater

O'Ana

Voorstellingen

HUIDIGE PRODUCTIE

SAM - TOM DURIE

Sam gaat over een jongen die nieuw is op de middelbare school. Hij merkt echter al snel dat hij er moet oppassen wat hij doet. De populaire groep deelt er alle andere jongeren op in categorieën. En je wil zeker niet tot de Losers behoren! Sam wil hier zo weinig mogelijk mee te maken hebben, maar raakt buiten zijn wil om toch bij de pestcultuur betrokken.
We starten dit jaar de repetities opnieuw op en spelen met veel plezier in september 2022 in Club De B.

Later dit jaar kan je op onze website meer info terug vinden omtrent tickets!

 

Ps. Kan je niet wachten om het verhaal te leren kennen? Je kan Sam nu ook verkrijgen in boekvorm via Standaard Boekhandel.

 

Cast: Kyara Boi, Marjolein Lou Bosmans, Jonathan Bruynooghe, Jitske Cagnie, Hanne De Keukelaere, Lars Deleu, Pepijn Duyck, Jens Fierens, Jonas Hoste, Cor Meulemeester, Baptist Popelier, Elien Van Aerde, Lorien Verhelst en Marthe Vulsteke

VORIGE PRODUCTIES

DE KANS* - LOTTE COOLS

De kans dat er iets onverwachts gebeurt tijdens zo’n avondje in de zetel, is eerder klein. We zijn veilig in ons eigen huis. Of toch niet?! Bij Anaïs thuis gebeuren er vreemde dingen en er vallen zelfs doden! Is het haar verbeelding die op volle toeren draait, of is dit alles realiteit?
Geen paniek! Bij “De kans*” worden veiligheidsmaatregelen getroffen, zodat we het toneelstuk veilig op de scène kunnen zetten. (Of je het einde van de voorstelling haalt, is nog onduidelijk.)

 

*Dat u deze voorstelling overleeft, is minimaal

 

Cast: Aaron Bekkers, Jonathan Bruynooghe, Hanne De Keukelaere, Claris Desauvage, Ibe Fraeyman, Jasper Hardy, Jonas Hoste, Mathis Knockaert, Fien Moyaert, Fien Muylle, Yann Muylle, Eva Nijborg, Fran Pecceu, Sien Rotty, Elien Van Aerde en Marthe Vulsteke

HET ONEINDIGE VERHAAL -

SYLKE VANRIETVELDE

Het theaterstuk is gebaseerd op de film “The Neverending Story” naar het gelijknamige boek. Hierin volgen we het hoofdpersonage Bastiaan. Hij is net zijn mama verloren en daarbovenop wordt hij door de jongens en meisjes van zijn school gepest.

 

Terwijl hij op de vlucht slaat voor deze pestkoppen, belandt hij in het Antiquariaat van Koriander. Daar ontdekt hij een boek dat hem brengt naar Fantasia. Hij leest over Atréjoe die op zoek gaat naar een geneesmiddel om de Kleine Keizerin te genezen. Haar ziekte is namelijk verbonden met het mysterieuze Niets dat Fantasia dreigt te verzwelgen.

 

In zijn zoektocht komt Atréjoe in contact met allerlei verschillende wezens uit Fantasia. Ondertussen gaat Bastiaan meer en meer op in het boek...

 

Cast: Aaron Bekkers, Judith Berloot, Hanne De Keukelaere, Kimberley Denève, Lukas Dereu, Anna Falk, Juta Feys, Ibe Fraeyman, Laeticia Goutry, Jasper Hardy, Jonas Hoste, Joost Hoste, Fien Moyaert, Fien Muylle, Yann Muylle, Eva Nijborg, Fran Pecceu, Lars Rogiers, Sien Rotty, Gabriël Van Den Noortgaete, Jasmine Vanhee en Phebe Vermeersch